0 Cosul meu

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.Introducere

Politica noastra de confidentialitate are la baza dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”)

Deoarece confidentialitatea vizitatorilor website-ului nostru este importanta, ne luam angajamentul sa o protejam.Astfel, prin aceasta politica va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

2.Cine suntem

Societate comerciala Nova Prof Distribution SRL, cu sediul in: sat Sanpetru, comunca Sanpetru,strada Cazarmii, nr.670, Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J8/1078/2003, CUI 15489895, care detine website-ul www.gelatierul.ro. Ne puteti contacta oricand pe email la adresa office@gelatierul.ro

3.Definitii

-date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

-prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

-stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

-sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

-operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

-tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

-destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

-date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

-date de tip „adresa de business” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip „adresa de business” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

-date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

-DPO – responsabilul cu protectia datelor (data protection officer) care are rolul principal de a se asigura de aplicarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR - General Data Protection Regulation).

-GDPR – este prescurtarea regulamentului UE nr.679/2016 aplicabil din 25 mai 2018 la nivelul intregii uniuni europene precum si in orice alt stat din lume unde se folosesc date personale ale cetateniilor UE.

4.Ce date cu caracter personal prelucram

Cand vizitati site-ul nostru, colectam automat anumite informatii despre dispozitivul dvs., inclusiv informatii despre browserul dvs. web, adresa IP, si unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. In plus, pe masura ce rasfoiti pagini din site, colectam informatii despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizualizati, ce site-uri web sau termeni de cautare v-au referit la site si informatii despre cum interactionati cu site-ul.

De asemenea, prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi:date furnizate la sectiunea contact, date din sectiunea crearii contului,la prima comanda (nr. de telefon, adresa facturare, adresa livrare, date card bancar, etc.)

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

5.Care sunt scopurile si motivele prelucrarii

Toate datele sunt necesare pentru buna utilizare a serviciului oferit in beneficiul dumneavoastra, astfel:

-procesarea informatiilor dvs. de plata,organizarea transportului,furnizarea de facturi si / sau confirmari de comenzi

-comunicarea cu dumneavoastra

- solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate

-returnarea produselor conform prevederilor legale

-rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale

-marketing

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Nova Prof Distribution SRL si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

De asemenea,utilizam informatiile despre dispozitiv pe care le colectam pentru a ne ajuta sa monitorizam potentialele riscuri (in special adresa IP) si, in general, sa imbunatatim si sa optimizam site-ul nostru (de exemplu, generand analize despre modul in care clientii nostri navigheaza si interactioneaza cu site-ul).

Dorim sa va tinem la curent cu cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza.In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (e-mail, SMS, telefonic, etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Contul meu/Cosul meu” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale .

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

– Accesarea link-ului de dezabonare afisat la rubrica Unelte GDPR de pe site;

– Contactarea Nova Prof Distribution SRL folosind detaliile de contact

6.Cui transmitem datele cu caracter personal

Informatiile personale in aceasta politica de confidentialitate fac referire atat la informatii despre dispozitive, cat si la informatii despre comanda. In plus, atunci cand efectuati o achizitie sau incercati sa faceti o achizitie prin intermediul site-ului, colectam anumite informatii de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon. Facem referire la aceste informatii ca Informatii despre comanda.

Cand plasati o comanda prin intermediul site-ului, vom pastra informatiile dvs. de comanda, fiind considerate necesare, pentru inregistrarile noastre, cu exceptia cazului in care si pana cand ne cereti sa stergem aceste informatii.

Transmitem informatiile personale, considerate necesare, catre terte parti pentru a ne ajuta sa procesam si sa livram comenzile dvs, asa cum este descris mai sus. Tertele parti catre care furnizam informatiile cu caracter personal sunt : agentia de curierat, Google Analytics, furnizori de servicii bancare.De asemenea, folosim Google Analytics pentru a ne ajuta sa intelegem cum clientii nostri utilizeaza site-ul.

In cele din urma, putem sa transmitem si informatiile dvs. personale pentru a respecta legile si reglementarile aplicabile, pentru a raspunde la o citatie, mandat de cautare sau alta solicitare legala pentru informatiile pe care le primim sau pentru a ne proteja in alt mod drepturile.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

7.Drepturile dumneavoastra

Daca sunteti rezident european, aveti urmatoarele drepturi:

- de a solicita accesul la informatiile personale pe care le detinem despre dvs.

- de a cere corectarea, actualizarea sau stergerea informatiilor dvs. personale.

- dreptul la portabilitatea datelor colectate

-  de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere

- de a va retrage consimtamantul

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la secretariatul societatii. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Cererea dumneavoastra poate fi transmisa şi sub forma unui fax la nr.  0268 340 047  sau a unui e-mail: office@gelatierul.ro

In plus, daca sunteti rezident european, retineti ca va procesam informatiile pentru a putea indeplini contractele pe care le-am putea avea cu dvs. (de exemplu, daca faceti o comanda prin intermediul site-ului) sau pentru a va urmari interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

De asemenea,daca aveti orice intrebari, reclamatii cu privire la modul nostru de a colecta informatii sau cu privire la Politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@gelatierul.ro.

Va aducem la cunostinta faptul ca nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal.

In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

8.Politica de utilizare Cookies

Colectam informatiile despre dispozitiv folosind urmatoarele tehnologii:

-Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt plasate pe dispozitiv sau pe computer si contin adesea un identificator unic anonim. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri si despre modul de dezactivare a cookie-urilor, vizitati http://www.allaboutcookies.org.

-actiuni de urmarire a "fisierelor de jurnal" care apar pe site si colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / iesire si inregistrarile de data / ora.

-etichetele si pixelii sunt fisiere electronice utilizate pentru a inregistra informatii despre modul in care navigati pe site.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre intentionam in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumparator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

9.Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont pe site-ul nostru. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

10.Cum protejam securitatea datelor dvs. cu cararacter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atenţia ca transmiterea informaţiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

11.Informarea despre modificarile din politica de confidentialitate

Modificarile aduse prezentului document vor fi publicate pe aceasta pagina sau prin notificari pe website. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile propuse, va puteti sterge sau sa cereti stergerea contului.

Ultima modificare:14/01/2021

 

Newsletter